Ποιοι ειμαστε

Ο Σωτήρης .Γ. Παπαδάκης σπούδασε στο τμήμα Ανθοκομίας & Αρχιτεκτονικής Τοπίου σε σχολή Γεωπονίας Τ.Ε., και είναι πτυχιούχος του London Computer  College, με αντικείμενο σπουδών την απεικόνιση του σχεδιασμού στην  αρχιτεκτονική τοπίου με την χρήση ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Εργάστηκε σε γεωτεχνική εταιρεία ως επιβλέπων σε έργα πρασίνου του  Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. και των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και ως συνεργάτης μελετητής  σε μελετητικό γραφείο αρχιτεκτονικής τοπίου με κύριο αντικείμενο τις      φυτοτεχνικές μελέτες διεθνών κεντρικών οδικών αξόνων της χώρας μας καθώς  και σε μελέτες αποκατάστασης τοπίων και γεωτεχνικών και αρδευτικών εφαρμογών.

Στις αρχές του 2004 ίδρυσε το γραφείο μελετών-εφαρμογών αρχιτεκτονικής τοπίου «outdoordesign» στην Αθήνα και δραστηριοποιείτε σε έργα σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα εκδίδει το ηλεκτρονικό περιοδικό «The Garden Magazine» με θεματολογία σχετικά με τον κήπο και την αρχιτεκτονική του τοπίου και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Επίσης διδάσκει σε ιδιωτικό κέντρο πληροφορικής, εφαρμογές ηλεκτρονικού σχεδιασμού 2D & 3D Landscape Visualization. 

Η αγωνία του για το μέλλον και την εδραίωση του επαγγέλματος του αρχιτέκτονα τοπίου στην Ελλάδα τον οδήγησε στην ίδρυση μαζί με μια ομάδα συναδέλφων, του επαγγελματικού σωματείου «Ένωση Αρχιτεκτόνων Τοπίου Ελλάδος» όπου έχει εκλεγεί και δραστηριοποιείται στην θέση του Γεν. Γραμματέα από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα.
Η Σταυρούλα Παυλοπούλου σπούδασε στο τμήμα Ανθοκομίας & Αρχιτεκτονικής Τοπίου σε σχολή Γεωπονίας Τ.Ε., και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ''Γεωγραφία και Εφαρμοσμένη γεωπληροφορική ''. 

Εργάστηκε σε γεωτεχνικές εταιρεία στο τμήμα του σχεδιασμού σε έργα πρασίνου, δημόσια και ιδιωτικά και ως συνεργάτης μελετητής σε γραφεία αρχιτεκτονικής τοπίου με κύριο αντικείμενο τις φυτοτεχνικές μελέτες και σε μελέτες αποκατάστασης τοπίων.


Είναι υπεύθυνη σχεδιασμού και οργάνωσης των έργων.