Χλοοταπητας
picture
Έτοιμος Φυσικός χλοοτάπητας.
picture
Έτοιμος Φυσικός χλοοτάπητας.
picture
Τοποθέτηση χλοοτάπητα.
picture
Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε ταρατσόκηπο

Φυσικός

Ο χλοοτάπητας είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο στη διαμόρφωση του πρασίνου μέσα στο αστικό τοπίο. Είναι από τους βασικότερους παράγοντες του αστικού οικοσυστήματος.
Τα πολλά πλεονεκτήματα και η ευρεία εφαρμογή σε διάφορους τομείς, μας φανερώνουν πόσο σημαντικό ρόλο έχει στην καθημερινότητα μας.
Οι χρήσεις του χλοοτάπητα μπορούν να χωριστούν σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, λειτουργική, διακοσμητική και για αθλητική χρήση.

Η εγκατάσταση του μπορεί να γίνει με διάφορες μεθόδους όπως με σπορά και με μοσχεύματα έτοιμου χλοοτάπητα.

Η εταιρία outdoordesign εγγυάται:

  • Υψηλής ποιότητας φυσικό χλοοτάπητα

  • Συνέπεια στη συνεργασία

  • Επιστημονική και τεχνική υποστήριξη στην εφαρμογή και χρήση.


Συνθετικός

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας στην κατασκευή του Συνθετικού χλοοτάπητα η εταιρεία Grassland έχει πλέον ειδικές ποικιλίες για κήπους όπου η αισθητική είναι το βασικότερο κριτήριο.  Συνεπώς, καθίσταται πολύ πρακτικός για χώρους όπου η καθαριότητα είναι σημαντικό κριτήριο.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Ένα από τα βασικότερα είναι η οικονομία  στο νερό που πλέον είναι πολύτιμο και η σπατάλη του δεν συνιστάται.
Συνιστάται, για τον κήπο, το μπαλκόνι, για ειδικά διαμορφωμένους χώρους γύρω από επαγγελματικά κτήρια και δημόσιους χώρους όπως πάρκα και γήπεδα.

Η ποιότητα του ξεπερνά τις προσδοκίες κάθε λάτρη του κήπου. Η εμφάνιση του είναι τόσο φυσική που σχεδόν δεν ξεχωρίζει από έναν αληθινό χλοοτάπητα.

Η συνεργασία μεταξύ Outdoordesign και Grassland φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει συνεχώς ποιοτικές βελτιώσεις και εγγυάται την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.